Garantie & Klachten

Garantie

Wettelijke Garantie

Een product moet die eigenschappen bezitten die voor een normaal gebruik nodig zijn. Kortom: doen wat u, de koper, er redelijkerwijs van mag verwachten. Dat betekent dat een product bij normaal gebruik tijdens de verwachte levensduur geen gebreken mag vertonen. Blijkt een product niet aan deze verwachtingen te voldoen - met andere woorden: vertoont het een mankement - dan zal demassagewinkel.com dit in beginsel kosteloos te herstellen, of als dat niet mogelijk is, een vervangend, vergelijkbaar product te leveren.

Fabrieksgarantie

Op alle massagetafels zit een garantietermijn van minstens 24 maanden. Sommige modellen hebben een verlengde fabrieksgarantie, dit staat duidelijk aangegeven in de product omschrijving.

Wij vinden het belangrijk dat de aangeschafte producten naar wens zijn en dit ook lang zo zal blijven. Daarom is er voor gekozen om uitsluitend hoogwaardige producten te leveren. Indien u na de aanschaf van een product gebruik wilt maken van de garantie, kunt u contact met ons opnemen. Om te overleggen over een oplossing en geven wij de juiste instructies mee voor het opsturen van het product.

Wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent en zullen daarom ook zorgen voor een goede oplossing!

Wat gebeurd er als mijn producten kapot zijn?

Alle artikelen worden voor verzending zorgvuldig door ons gecontroleerd en indien nodig getest. Ondanks de hoge kwaliteit van de artikelen die wij in ons assortiment hebben kan het voorkomen dat u een artikel ontvangt dat niet perfect is. In dat geval voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing.

Wanneer een artikel toch defect is bij ontvangst, dan verzoeken wij u vriendelijk om dit zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 48 uur na ontvangst te melden. Indien mogelijk per e-mail met uw klantgegevens vermeld. Vervolgens zullen wij u zo spoedig mogelijk bericht doen over een oplossing.

Wanneer een artikel kapot gaat terwijl u dit al langer dan 48 uur in uw bezit heeft dan verhelpen wij uw probleem graag zo snel mogelijk. demassagewinkel.com garandeert uw wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. Dit doen wij, afhankelijk van uw artikel, door vervanging, reparatie of terugbetaling. Daarnaast gelden voor bepaalde producten fabrieksgaranties.

Oneigenlijk gebruik

Als  het artikel oneigenlijk gebruikt is of het defect binnen het verwachtingspatroon bij normaal gebruik van het artikel lag, kunt u geen aanspraak maken op gratis reparatie of vervanging. Hier valt onder:

  • Incidentele schade aan de stoffering van de massagetafel;
  • Schade aan de stoffering door het gebruik van verkeerde schoonmaakmiddelen of chemicaliën;
  • Schade in het algemeen door het niet goed lezen van de instructies.

Klachten

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Wij streven er na om al onze klanten tevreden te krijgen met een aangeschaft product. Mocht u een klacht hebben dan raden wij u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door ons een e-mail te sturen, voor al onze contactgegevens zie de pagina contact.