Wil je jouw bestelling retourneren om wat voor reden dan ook? Bij DeMassageWinkel.com heb je altijd het recht je bestelling te annuleren of retourneren. Retourneren kan binnen 30 dagen. Nadat je een artikel retour hebt gemeld, heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. 

Let op: enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Lees hier over de kosten van het retourneren.

Voor de afhandeling van het retourneren maakt DeMassageWinkel.com gebruik van het retourproces van www.retourneren.nl. Hun software helpt ons om het retourneren voor jou als consument makkelijker te maken. Op deze manier is het terug sturen voor jou net zo duidelijk als het ontvangen van een pakket. 

In het geval van een fout van ons (verkeerde product opgestuurd, onjuiste productinformatie, schade bij verzending), zullen wij de verzendkosten voor het retourneren compenseren. Neem in dit geval eerst contact met ons op. 

Retour aanmelden

Tarieven retourneren (verzendkosten)

Nederland

  • Tarief brievenbuspakket (PostNL) - €4.95
  • Tarief Normaal pakket (DHL, tot 10kg) - €6.25
  • Tarief Zwaar pakket (DHL, tot 20kg) - €8.00
  • Tarief XL pakket (PostNL, tot 30kg) - €12.70 (het tarief voor alle massagetafels)

Belgie

  • Tarief Normaal pakket (PostNL, tot 20kg) - €9.75
  • Tarief XL pakket (PostNL, tot 30kg) - €13.95 (het tarief voor alle massagetafels)

Algemeen herroepingsrecht (ter uitleg)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Bij demassagewinkel.com  kunt u echter 30 dagen uw producten retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@demassagewinkel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wat als ik ontevreden ben over een product?

We willen natuurlijk dat je tevreden bent met alles wat je bij demassagewinkel.com koopt. Mocht een artikel onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of heb je een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen je graag en staan altijd voor je klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@demassagewinkel.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Bestelling annuleren?
Wilt je jouw bestelling annuleren? Geef dit dan zo snel mogelijk aan. Zolang jouw artikel nog niet verzonden of vooraf besteld is, kun je de bestelling annuleren. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@demassagewinkel.com. Als het artikel al is verzonden voordat het annuleringsverzoek binnenkomt, kun je uiteraard gebruik maken van het herroepingsrecht.