Wil je jouw bestelling retourneren om wat voor reden dan ook? Bij DeMassageWinkel.com heb je altijd het recht je bestelling te annuleren of retourneren. Retourneren kan binnen 30 dagen. Nadat je een artikel retour hebt gemeld, heb je nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. 

Onze producten zijn met zorg gemaakt en worden uitgebreid gekeurd op kwaliteit voordat we ze verschepen. We hebben er voor gekozen retourneren niet gratis te maken. In plaats van het zelf opnemen van de verzendkosten voor het terugsturen (zodat het kosteloos lijkt), houden we de prijzen van onze webshop lager en zijn de verzendkosten voor het terugsturen voor rekening van de klant. Ook willen we het milieu zo min mogelijk belasten, dus willen we het retourneren niet te makkelijk maken. Zo nodigen we je uit om bewuster te kopen. 

Let op: enkel de kosten voor retour van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Lees hier over de kosten van het retourneren.

Voor de afhandeling van het retourneren maakt DeMassageWinkel.com gebruik van het retourproces van www.retourneren.nl. Hun software helpt ons om het retourneren voor jou als consument makkelijker te maken. Op deze manier is het terugsturen voor jou net zo duidelijk als het ontvangen van een pakket. 

Het retourproces:

 1. Meld je order retour aan via onderstaand formulier.
 2. Nadat je alle stappen hebt voltooid, ontvang je een retourlabel.
 3. Print dit label uit, plak het op de doos en lever het pakket af bij een pakketpunt van de gekozen vervoerder.
 4. Na ontvangst van het product, zal je retour binnen 14 dagen worden verwerkt. De terugbetaling wordt verwerkt op dezelfde manier als hoe je de order hebt geplaatst (heb je met creditcard betaald, dan wordt het geld ook op je creditcard terug overgemaakt).

Retour aanmelden

Tarieven retourneren (verzendkosten)

Nederland

 • Tarief brievenbuspakket (PostNL) - €4.95
 • Tarief normaal pakket (DHL, tot 10kg) - €6.25
 • Tarief zwaar pakket (DHL, tot 20kg) - €8.00
 • Tarief XL pakket (PostNL, tot 30kg) - €12.70 (het tarief voor alle massagetafels)

Belgie

 • Tarief normaal pakket (PostNL, tot 20kg) - €9.75
 • Tarief XL pakket (PostNL, tot 30kg) - €13.95 (het tarief voor alle massagetafels)

Wat zijn de voorwaarden van het retourneren?

In principe krijg je, wanneer je het artikel dat je hebt besteld in originele staat met de originele verpakking terugstuurt, altijd het volledige aankoopbedrag terug. Als dit niet zo is, dan zijn wij helaas genoodzaakt slechts een deel van het aankoopbedrag terug over te maken. Hoe hoog het percentage zal zijn, hangt af van de prijs en de staat van het product. Zie voor meer informatie het onderstaande overzicht. De genoemde percentages zijn richtlijnen. Uiteraard maken wij gewoon 100% van het aankoopbedrag terug over bij verzendschade bij aflevering.


Constatering

Prijs Tot 50

Prijs € 50 tot € 150

Prijs Vanaf €150

Zonder originele verpakking

20%*

15%*

10%*

Missende Accessoire(s)

20%

15%

10%

Licht beschadigd

20%

15%

10%

Zwaar beschadigd

Vanaf 30%**

Vanaf 25%**

Vanaf 20%**


*Zorg voor een vervangende stevige doos om jouw product retour te sturen (een vuilniszak is geen stevige doos voor een massagetafel). Eventuele schade als gevolg van het terugsturen van de producten is namelijk voor eigen rekening.
** Bij extreme schade behouden wij het recht om een groter bedrag in mindering te brengen.

 1. Bij meerdere missende accessoires behouden wij ons het recht wij een hoger bedrag in te houden.
 2. Voorbeelden lichte beschadiging: een kleine scheur in de bekleding van een massagetafel (maximaal 3 cm), olievlekken op de massagetafel, een klein kras in de binnenbak van de hotstone heater, een kleine beschadiging aan het onderstel van een massagetafel / massagestoel / kruk.
 3. Voorbeelden zware beschadiging: een grote scheur in de bekleding van een massagetafel (minimaal 3cm), afgebroken frame van kruk.

Algemeen herroepingsrecht (ter uitleg)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Bij DeMassageWinkel kunt u echter 30 dagen uw producten retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@demassagewinkel.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wat als ik ontevreden ben over een product?

We willen natuurlijk dat je tevreden bent met alles wat je bij demassagewinkel.com koopt. Mocht een artikel onverhoopt niet aan jouw verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of heb je een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen je graag en staan altijd voor je klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@demassagewinkel.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Let op: in verband met hygiëne is het niet mogelijk om massageolie na openen te retourneren.

Bestelling annuleren?
Wilt je jouw bestelling annuleren? Geef dit dan zo snel mogelijk aan. Zolang jouw artikel nog niet verzonden of vooraf besteld is, kun je de bestelling annuleren. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@demassagewinkel.com. Als het artikel al is verzonden voordat het annuleringsverzoek binnenkomt, kun je uiteraard gebruik maken van het herroepingsrecht.