Gratis verzending vanaf €50,-
30 dagen bedenktijd op uw bestelling

Over demassagewinkel.com

"koen

Goedendag en bedankt voor het bezoeken van onze webwinkel! Mijn naam is Koen en ik ben de eigenaar van demassagewinkel.com, een specialistische webwinkel in massagespullen. Ons doel is simpel: je helpen met het vinden van de juiste apparatuur om zo de succesvolste professional in jouw regio te worden.

In tegenstelling tot veel grote en onpersoonlijke retailers die alleen maar naar de cijfers kijken, proberen wij op je succes te focussen! Dat doen we niet alleen door het aanbieden van de beste producten, maar ook door te focussen op educatieve content. Zo bieden we gedetailleerde omschrijvingen van onze producten waarin we de voor- en nadelen benoemen en hebben we een uitgebreide blog waarin we je alles over het massage vak vertellen. Op deze manier kan je een doordachte keuze maken in de producten wat er voor zal zorgen dat je een succesvolle masseur zal worden!

Bij demassagewinkel.com focussen we op service en proberen we al je vragen volledig en snel te kunnen beantwoorden. We praten graag met onze klanten en zullen nooit gaan haasten om snel op te kunnen hangen. We begrijpen namelijk dat er best wel wat komt kijken in de keuze voor de juiste apparatuur. Daarom is het voor ons belangrijk om de tijd te nemen om je behoeften volledig te begrijpen en je de aandacht te geven die je verdient terwijl je op onze site aan het winkelen bent.

Duurzame producten

We zouden er voor kunnen kiezen om de goedkoopste producten aan te kunnen bieden, echter willen we niet dat je over 6 maanden weer opnieuw bij ons langs moet komen, omdat je aankoop is versleten. Aan de andere kant willen we ook niet dat startende ondernemers onze producten niet kunnen veroorloven. Daarom is het ons doel om de juiste massage producten voor iedere professional te kunnen aanbieden die voor vele jaren mee zullen gaan.

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, komen al onze producten met minstens één jaar garantie en vaak een garantie voor een langere periode! Om dit te kunnen verantwoorden worden al onze producten gemaakt van duurzame materialen die lang mee zullen gaan. Zo worden al onze houten massagetafels van Restpro bijvoorbeeld van Duits beukenhout gemaakt dat bekend staat om zijn stevigheid. Investeer daarom in goede apparatuur, en je zult zien dat het op de lange termijn zijn vruchten zal afwerpen!