Over demassagewinkel.com

"koen

Goedendag en bedankt voor het bezoeken van onze webwinkel! Mijn naam is Koen en ik ben de eigenaar van demassagewinkel.com, een specialistische webwinkel in massagespullen. Ons doel is simpel: je helpen met het vinden van de juiste apparatuur om zo de succesvolste professional in jouw regio te worden.

In tegenstelling tot veel grote en onpersoonlijke retailers die alleen maar naar de cijfers kijken, proberen wij op je succes te focussen! Dat doen we niet alleen door het aanbieden van de beste producten, maar ook door te focussen op educatieve content. Zo bieden we gedetailleerde omschrijvingen van onze producten waarin we de voor- en nadelen benoemen en hebben we een uitgebreide blog waarin we je alles over het massage vak vertellen. Op deze manier kan je een doordachte keuze maken in de producten wat er voor zal zorgen dat je een succesvolle masseur zal worden!

We begrijpen namelijk dat er best wel wat komt kijken in de keuze voor de juiste apparatuur. Echter hoef je als beginnende masseurs niet meteen meer dan €500 weg te leggen voor een goede massagetafel of massagestoel. Bij DeMassageWinkel denken we hierin met je mee: we bieden kwaliteitsproducten aan van merken die niet meteen in de hoogste prijsklasse zitten, maar focussen we op het leveren van betaalbare producten die toch jarenlang mee zullen gaan en zeer comfortabel zijn. 

Duurzame producten

Veel mensen zijn bang dat wanneer ze een goedkopere massagetafel of massagestoel kopen, dat deze van lage kwaliteit is. Maar ook wij willen we niet dat je over 6 maanden weer opnieuw bij ons langs moet komen, omdat je aankoop is versleten. Het is ons doel om de juiste massage producten voor iedere professional te kunnen aanbieden die voor vele jaren mee zullen gaan.

Om de kwaliteit van onze producten daarom te waarborgen, komen al onze producten met minstens twee jaar fabrieksgarantie en vaak een garantie voor een langere periode! Om dit te kunnen verantwoorden worden al onze producten gemaakt van duurzame materialen die lang mee zullen gaan. Zo worden al onze houten massagetafels van Restpro bijvoorbeeld van Duits beukenhout gemaakt dat bekend staat om zijn stevigheid. Investeer daarom in goede apparatuur, en je zult zien dat het op de lange termijn zijn vruchten zal afwerpen!