Contact

Met een breed aanbod in massagespullen willen we je zo goed mogelijk helpen met het uitzoeken van de perfecte producten voor de juiste prijs bij jou thuis, op het kantoor of als cadeau. Voor ons is geen enkele vraag of verzoek te groot of te klein om aan te pakken.

Als een beveiligde webwinkel met SSL protectie zijn we niet alleen in staat om je 24 uur per dag van hulp te voorzien, maar leveren we de producten ook tot aan je voordeur. We zullen er alles aan doen om je de beste online winkelervaring te geven. Dus als je vragen hebt aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de contactgegevens hieronder of via de chat! Bekijk ook onze veelgestelde vragen waar de meeste vragen worden beantwoord.

  Vestiging

  Demassagewinkel.com (onderdeel van dewinkels.com)
  Anton van Duinkerkenstraat 8
  5103 PX Dongen
  E-mailadres: info@dewinkels.com
  KvK-nummer: 70101418
  Btw-identificatienummer: NL230627778B01
  Telefoon: +31 (0)85 2505 187

  In verband met onze dagelijkse werkzaamheden zijn wij soms telefonisch moeilijk bereikbaar, we geven daarom de voorkeur aan contact per e-mailWij doen onze uiterste best om op werkdagen binnen 24 uur op je email te reageren. Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen voor direct antwoord op je vraag!

   

  Contact Formulier