Verzenden en retourneren

Verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Onze producten worden vanuit ons magazijn verzonden of rechtstreeks vanuit de leverancier (deze producten hebben hierdoor een langere levertijd). De verwachte leverdatum wordt in de productomschrijving gegeven. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn altijd inclusief verzendkosten vanaf €50,00. Onder de €50,00 wordt een deel van de verzendkosten van €4,90  in Nederland en €6,90 in België doorverrekend.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL GLS, of DPD. Afhankelijk van de producten die u bestelt, zullen de producten zo snel mogelijk worden verzonden vanuit ons eigen magazijn of vanuit onze leverancier in Letland. Zoals eerder vermeld, is de verwachte leverdatum in de productomschrijving gegeven en is aangegeven of deze bij ons of bij onze leverancier op voorraad is. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Ruilen, Retourneren & Annuleren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling te annuleren / retourneren.

Wij hanteren een verlengd herroepingsrecht, dat hieronder vermeld staat. U kunt uw bestelling binnen 30 dagen retourneren. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling. Ook als het een artikel betreft dat onder een actie viel.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. De kosten hiervan zijn als volgt (inclusief btw): 

Nederland

  • Tarief brievenbuspakket (PostNL) - €4.95
  • Tarief Normaal pakket (DHL, tot 10kg) - €6.25
  • Tarief Zwaar pakket (DHL, tot 20kg) - €8.00
  • Tarief XL pakket (PostNL, tot 30kg) - €12.70 (het tarief voor alle massagetafels)

Belgie

  • Tarief Normaal pakket (DPD, tot 10kg) - €10.50
  • Tarief Zwaar pakket (DPD, tot 20kg) - €11.50
  • Tarief XL pakket (DPD, tot 30kg) - €14.50 (het tarief voor alle massagetafels)

In het geval van een fout van ons (verkeerde product opgestuurd, onjuiste productinformatie, schade bij verzending), zullen wij de verzendkosten voor het retourneren compenseren. Neem in dit geval eerst contact met ons op. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dewinkels.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Wat als ik ontevreden ben over een product?

We willen natuurlijk dat u tevreden bent met alles wat u bij demassagewinkel.com koopt. Mocht een artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of heeft u een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen u graag en staan altijd voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@dewinkels.com Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Oeps! Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Bestelling annuleren?
Wilt u uw bestelling annuleren? Geef dit dan zo snel mogelijk aan. Zolang uw artikel nog niet verzonden of vooraf besteld is, kunt u de bestelling annuleren. U kunt hiervoor contact opnemen met info@dewinkels.com. Als het artikel al is verzonden voordat het annuleringsverzoek binnenkomt, kunt u uiteraard gebruik maken van het herroepingsrecht.

Algemeen herroepingsrecht (ter uitleg)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Bij demassagewinkel.com  kunt u echter 30 dagen uw producten retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@dewinkels.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.