Verzenden en retourneren

Verzending

Onze artikelen worden verzonden via PostNL of DPD. De Massagespullen worden door ons eigen magazijn of door onze leveranciers verstuurd (dit staat aangegeven in de productbeschrijving) en worden binnen de aangegeven levertijd geleverd. Mocht dit niet lukken wegens externe omstandigheden, dan laten wij dit altijd per mail weten.

Ruilen & Retouren

Wij hanteren een verlengd herroepingsrecht, dat vermeld staat hieronder. U kunt uw bestelling binnen 30 dagen retourneren. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling. Ook als het een artikel betreft dat onder een actie viel.

Voorwaarden Retourneren

  • Het artikel dient altijd binnen 30 dagen retour ontvangen te zijn
  • Met de originele pakbon of factuur van de online bestelling.
  • De originele kaartjes en labels moeten nog aan het artikel zijn bevestigd.
  • Het artikel is compleet, niet gebruikt en onbeschadigd
  • Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw aanvraag reageren.

Artikelen die niet aan de bovenstaande voorwaarden voldoen, kunnen helaas niet worden geruild en worden naar u teruggestuurd. De artikelen moeten rechtstreeks naar de leverancier worden gestuurd en zij hebben het laatste woord of de artikelen aan deze voorwaarden voldoen. Wij helpen u mee met de verzenddetails en regelen de verzending voor u. Neem echter altijd eerst contact op met ons voordat u de spullen terug stuurt zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen.

Wat als ik ontevreden ben over een product?
We willen natuurlijk dat u tevreden bent met alles wat u bij Arafura koopt. Mocht een artikel onverhoopt niet aan uw verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of heeft u een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen u graag en staan altijd voor u klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Als ik een artikel retourneer, zijn daar dan kosten aan verbonden?
Als u een artikel retourneert zijn hier geen kosten aan verbonden wel dient u zelf voor de kosten van retouren zorg te dragen. Wanneer de artikelen echter retour verzonden moeten worden, omdat wij een fout hebben gemaakt (bijvoorbeeld schade tijdens de verzending) zullen wij de verzendkosten dekken. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Arafura niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een Track&Trace code en bewaar deze goed.

Als ik een artikel retourneer, krijg ik dan mijn geld terug?
Ja als u een artikel retourneert, krijgt u uw geld terug. Mits deze binnen 30 dagen teruggestuurd wordt en dit gemeld is bij ons. Na ontvangst zal het artikel gecontroleerd worden en bij goedkeuring zal het verschuldigde bedrag op uw bank- of girorekening worden teruggestort.

Wanneer krijg ik met geld terug?
Na het opsturen/aanmelden van uw retourpakket duurt het maximaal 14 dagen voordat u het retourbedrag ontvangt. Vaak gaat het echter ook wat sneller.

Na het verwerken van een retour in ons magazijn ontvangt u een retourbevestiging per e-mail maar daarin ook het bedrag dat u van ons terugkrijgt. Binnen enkele dagen na dit bericht ontvangt u het retourbedrag op dezelfde wijze als hoe de betaling heeft plaatsgevonden.

Algemeen herroepingsrecht (ter uitleg)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Bij demassagewinkel.com kunt u echter 30 dagen uw producten retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@demassagewinkel.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download ons gratis 8-Stappenplan om dé perfecte
Massagetafel te kopen

én ontvang nieuws over educatieve content en exclusieve acties. U kunt zich op elk gewenst moment weer afmelden.

nieuwsbrief massagetafels