Het is momenteel drukker dan normaal. Daardoor kan de bezorging van je pakket langer duren dan je van ons gewend bent. Sorry daarvoor. Lees hier onder de meest gestelde vragen.

 • Kan mijn verzending vertragingen oplopen?
  Ja, je verzending kan in de huidige situatie helaas vertraging oplopen. Zo'n 80% van de bestellingen wordt nog steeds de volgende dag geleverd, maar door het covid-19 virus kampen we met wat uitdagingen. Zo hebben we in ons eigen magazijn extra maatregelen moeten nemen om de veiligheid van onze medewerkers te garanderen. Ook kampt PostNL momenteel met een enorme drukte. Wij doen er alles aan je in deze tijd gemak en service te blijven bieden met een extra focus op veiligheid, maar dus soms wat minder snel dan je van ons gewend bent.
 • Hoe gaat de bezorging nu in zijn werk?
  We volgen de RIVM-richtlijnen en nemen samen met onze bezorgpartners hygiënemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. De bezorgers weten wat ze moeten doen om gezond te blijven en zo hygiënisch mogelijk te werken. De bezorgers houden 1,5 meter afstand en vermijden fysiek contact.
 • Wordt er bezorgd als ik in quarantaine zit?
  Ja, de bezorgers houden afstand bij afleveren of zetten bestellingen bij je voordeur om fysiek contact te vermijden. Wil je liever een nieuwe afspraak maken? Geen probleem. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.
 • Kunnen postbezorgers nog werken en pakketjes bezorgen?
  Voorlopig werken wij en onze bezorgpartners gewoon hard door om jouw bestelling te bezorgen. Over mogelijke andere maatregelen in de toekomst houden we je op de hoogte op deze pagina, en in onze mails.
 • Blijven jullie aan huis leveren, ook tijdens een lock down?
  Voorlopig blijven we gewoon aan huis leveren. Tijdens een lock down gelden er andere regels die wij op dit moment nog niet kunnen inschatten. Daarvan houden we je op de hoogte op deze pagina, en in onze mails.
 • Ik heb mijn pakket echt nu meteen nodig, kan ik het ook ophalen?
  Ja! Kies bij de check-out in onze webwinkel voor de optie ophalen en je kunt je pakket op dezelfde dag nog komen halen in ons magazijn te Breda. Ons magazijn is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.30. Let er hier wel even bij op dat je enkel producten besteld die momenteel bij ons op voorraad liggen (voor 22.00 besteld is vaak morgen in huis).