Black Friday, de dag van kopen, kortingen en consumeren. De dag is overgewaaid uit Amerika, maar is nu ook in Nederland bekend bij vrijwel iedereen. Kortingen van 50 – 80 % zie je op deze dagen in vele winkels. Doen wij hieraan mee? Nee. We zullen je uitgebreid uitleggen waarom niet. 

In het kort: Wij staan voor transparantie en eerlijkheid. Maar we hebben vanwege Black Friday wel een leuke verrassing voor jou! Gelijk door naar de verrassing! 

Wij houden van eerlijkheid

Webshops en winkels gooien vlak voor Black Friday de prijzen omhoog, zodat ze op Black Friday ‘superkortingen’ kunnen aanbieden. Wij doen hier niet aan mee. DeMassageWinkel heeft altijd scherpe prijzen en we zijn hier altijd transparant en eerlijk in. Stel je voor dat je net die week ervoor een massagetafel gekocht hebt die nu voor 100 euro minder te krijgen is? Dat voelt toch vervelend en oneerlijk. Het betekent dat die massagetafel in de afgelopen weken 100 euro duurder geworden is of dat de marge gewoon altijd te hoog is. Wij kiezen ervoor iedereen gelijk te behandelen, wanneer je ook bij ons koopt. Geen fluctuerende prijzen afhankelijk van de vraag, maar gewoon eerlijke prijzen. Altijd. Omdat we willen dat je tevreden bent met je producten en met ons.

Wij staan voor kwaliteit

Veel Black Friday-deals zijn producten van mindere kwaliteit of een restpartij wat niet verkoopt. Dit wordt met korting aangeprezen en mensen kopen het omdat het ‘zo goedkoop is’ en niet omdat ze het per se nodig hebben. Wij vinden het belangrijk dat je bewust koopt. Bewust de producten die je nodig hebt en waar je lang plezier van wilt hebben. Daar word je als klant blij van, want dan kies je voor kwalitatieve producten waar je écht wat aan hebt voor langere tijd. Wij als DeMassageWinkel worden daar ook heel blij van, want we worden blij van blije klanten en we zien je graag terug. Daar doen we het voor!

Milieu

Niet meedoen aan Black Friday deals, het milieu is hier ook nog eens bij gebaat. Onzinnige aankopen, soms van slechte kwaliteit, veel retourzendingen omdat er niet goed over de aankoop is nagedacht. Helaas heeft dat een grote invloed op het milieu. Wij willen hier niet aan bijdragen. Wist je bijvoorbeeld dat wij een boom planten voor elke ontvangen review? Lees hier meer over ons milieubeleid.

Alternatieve actie

Maarrrr…We willen Black Friday ook niet helemaal voorbij laten gaan. We pakken namelijk elke reden aan om jou te laten merken hoezeer wij het waarderen dat je bij ons in de webwinkel bestelt! Jij als klant bij DeMassageWinkel zorgt er ten slotte voor dat wij elke dag met plezier ons werk kunnen uitoefenen en dat we jou en jouw cliënten iedere dag blij kunnen maken met onze producten. Om onze waardering aan jou te uiten, ontvang je vandaag tot en met komende maandag bij een bestelling vanaf 25 euro exclusief verzendkosten een cadeautje. En dat cadeautje is: 

Een potje (120gr) Verana handcrème! 

In deze tijd waarbij we nog meer onze handen wassen dan normaal, is handcrème erg fijn. Daarom ontvang je bij ons dit Black Friday-weekend een gratis potje handcrème van Verana bij je bestelling. En dit geldt al vanaf 25 euro exclusief verzendkosten! Bestel dus vandaag nog en vink hiervoor bij je bestelling aan dat je dit cadeau wilt ontvangen. De handcrème is erg fijn in het gebruik en smeert goed uit. Zeker een aanrader! De handcrème van Verana bestaat voor meer dan 98% uit natuurlijke ingrediënten en hydrateert de huid erg goed. Fijn bij droge handen na het desinfecteren en veelvuldig wassen!  

Deze actie is alleen dit weekend geldig. Bij de bestelling kun je aangeven dit cadeau te willen ontvangen.  

Bedankt voor je vertrouwen in ons en veel plezier met je bestelling en de handcrème!