Hoeslaken massagetafel vastzetten

Overweeg je een hoeslaken voor je massagetafel te kopen? Dan is het natuurlijk fijn als deze mooi en strak om de massagetafel zit. Je massageruimte is namelijk het visitekaartje van je praktijk, dus je kunt maar beter zorgen dat deze er goed uit ziet! 

Om een hoeslaken vast te zetten, kun je gebruik maken van lakenspanners. Maar vaak is dit niet nodig. Zo zijn de massagetafel hoeslakens uit onze webwinkel gemaakt van stretch materiaal en hebben ze een elastiek. Hierdoor passen ze om vrijwel iedere massagetafel! 

Alhoewel het voor een hoeslaken op bed nog wel eens wordt aangeraden om deze vast te zetten met sluitspelden/veiligheidsspelden, is dat voor een massagetafel niet echt aan te raden. Het matras is namelijk erg gevoel voor scheuren wanneer er eenmaal (kleine) gaatjes in zitten. 

Hoeslaken vastzetten met lakenspanners

Met een lakenspanner kun je een hoeslaken gemakkelijk vastzetten, zodat het hoeslaken beter om de massagetafel past. De lakenspanners bevestig je aan de onderzijde van de massagetafel, waarbij je 2 uiteindes van het hoeslaken met elkaar verbindt. 

Een lakenspanner is vaak gemaakt van een elastische band met twee clipjes aan beide uiteindes. Als je een lakenspanner koopt, let er dan wel op dat deze verstelbaar is. Op die manier weet je zeker dat het hoeslaken altijd perfect op de massagetafel zal aansluiten. 

Lakenspanners zijn vrijwel overal te koop, zo kun je zo bij Jysk kopen, maar ook bij de Xenos, of de Zeeman. 

Maak gebruik van bretels in plaats van lakenspanners

Je kunt er ook voor kiezen het hoeslaken van je massagetafel vast te zetten met bretels. Deze hebben vaak een iets beter elastiek en een sterkere grip van de clipjes. Zorg er alleen wel voor dat je ze uit elkaar houdt, zodat je geen 4 uiteinde hebt, maar 2 sets met clipjes aan beide uiteindes. Bovendien zijn bretels vrijwel overal te verkrijgen! 

Wellicht vind je deze producten interessant

Badstof Hoeslaken Massagetafel Grijs met uitsparing
Uitverkocht
Hoeslaken Grijs met uitsparing 71cm
Badstof Hoeslaken Massagetafel Grijs met uitsparing
25,99
Luxueus en oersterk Dit grijze hoeslaken met uitsparing voor een massagetafel is geschikt voor meerdere massagetafels met een lengte tussen de 180cm en 192cm en een breedte tussen de 63cm en 71cm. De uitsparing van dit hoeslaken is netjes afgewerkt, waardoor deze niet zal door...
Badstof Hoeslaken Massagetafel Lichtblauw zonder uitsparing
Uitverkocht
Hoeslaken Lichtblauw zonder uitsparing 71cm
Badstof Hoeslaken Massagetafel Lichtblauw zonder uitsparing
23,99
Luxueus en oersterk Dit lichtblauwe hoeslaken met uitsparing voor een massagetafel is geschikt voor meerdere massagetafels met een lengte tussen de 180cm en 192cm en een breedte tussen de 63cm en 71cm. Door het gebruik van onze hoeslaken hoezen voelt de massagetafel extra comf...

Zojuist bekeken