Tocoferol

Tocoferol

  Tocoferol staat ook wel beter bekend als Vitamine E en is een werkstof voor cosmetica en een antioxidant voor cosmetica, parfum en geurproducten...

Citral

massage olie
Citral, ook wel beter bekend als limonal. Citral is een bestanddeel van citroengras olie en de oliën van verbena, citroen mirte, citroen en sinaas...
Linalool

Linalool

Linalool is een veel voorkomende cannabis terpenen met een bloemig aroma met pittige ondertonen. De kalmerende eigenschappen van deze terpeen word...
Limoneen

Limoneen

massage olie
Limoneen is olie die wordt gewonnen uit de schillen van sinaasappels en andere citrusvruchten. Mensen halen al eeuwenlang oliën zoals limoneen uit...